Bij Een Overlijden

Herken je dit?

Wegens gezondheidsredenen heb je nood aan mantelzorgers om voor jou te zorgen maar eigenlijk zit je ook met de zorgen dat je te veel aan spullen hebt die je eigenlijk nu al weg wil hebben omdat je niet wil dat jouw kinderen er ruzie om krijgen maar je weet niet aan wie je het kan vragen.

Je zou graag je administratie al in orde brengen zodat jouw nabestaanden niet meer door jouw papieren hoeven te snuisteren om te kijken wat er nog moet bewaard worden of niet. Je ziet er echter geen beginnen aan want het is te vermoeiend om te doen.

Je wordt geconfronteerd met de verzameling van je overleden partner maar je hebt geen auto en kan die ook niet wegdoen want je hebt er de moed niet voor en ook de kracht niet.

 

ryan-crotty-V7t83TLfBIA-unsplash
mayron-oliveira-mibn6LLm9kA-unsplash

Je bent niet de enige die hiermee worstelt.

Afscheid nemen van jouw spullen of van een overledene is niet gemakkelijk. Het hangt samen met herinneringen aan vroeger. We missen soms de moed om spullen of mensen los te laten. 

Als opruimtrainer help ik je bij het nemen van beslissingen om afscheid te nemen van spullen die je dierbaar zijn, waar je herinneringen aan hebt. Dit alles op jouw tempo. Ik geef je tips en tricks om van je huis een thuis te maken waar jij je goed bij voelt. Ik zorg ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om de spullen die je hebt. Ik zorg ervoor dat je administratie in orde is en je een overzicht hebt van je wensen die je hebt die je tegen het moment dat jouw dierbaren afscheid moeten nemen van jou.

Vul het aanmeldingsformulier in om
de tips "Hoe beslis ik hoe ik spullen bewaar" te ontvangen.
en om je in te schrijven voor deze werksessie