Voor, tijdens en na een verhuis

Herken je dit?

Je bent van plan om te verhuizen naar een kleinere woning of rusthuis en je weet niet goed welke spullen je gaat houden en welke je niet meer nodig hebt.

Je weet dat je gaat verhuizen maar je ziet er zo tegen op om al je spullen in te pakken. Op voorhand inpakken vind je daarbovenop niet handig want als je het dan wel nog nodig hebt moet je beginnen zoeken waar het zit.

Jouw partner is een echte verzamelaar en je weet echt niet waar je jouw eigen spullen die je nodig hebt moet plaatsen want in het nieuwe huis hebben we minder ruimte en je wil wel ook voldoende ruimte hebben om te bewegen.

Je zolder staat overvol en je weet niet waar te beginnen en nhet minder goed gaat met je partner zal deze ook niet veel hulp kunnen bieden.

matthew-hamilton-twWIq9MxPRg-unsplash
scott-webb-1ddol8rgUH8-unsplash

Je bent niet de enige die hiermee worstelt.

Het is normaal dat we tijdens ons leven van alles verzamelen wat we eigenlijk niet nodig hebben. Soms is het leven niet eerlijk en kunnen we op de hulp niet rekenen van onze dierbare. Door geen voorbereiding voor de verhuis verloopt het chaotisch door de vele handen van anderen die je hierbij helpen.

Maar het kan anders. Weet dat er mensen bestaan die anderen helpen bij het inpakken van hun spullen en een overzicht geven hoe de verhuis gemakkelijk kan verlopen. Tijdens de vele malen dat ik verhuisd ben kon ik ook rekenen op de steun van anderen op de dag van de huis maar de verhuis was ook steeds goed voorbereid.

Als opruimtrainer help ik je graag met het selecteren van je spullen, je spullen mee in te pakken en te markeren om op deze manier het uitpakken vlot te laten verlopen. Doordat we voor de verhuis een goede voorbereiding gemaakt hebben zal je op de dag van de verhuis kunnen genieten van een koffie met gebak in je nieuwe woning, een nieuwe woning die aangepast is aan de noden van het ouder worden en jouw gewoonten.

Vul het aanmeldingsformulier in om
de tips "Hoe beslis ik hoe ik spullen bewaar" te ontvangen
en om je in te schrijven voor deze werksessie