Bij het verlies van een dierbare,
door echtscheiding, kind uit huis,...

ryan-crotty-V7t83TLfBIA-unsplash
mayron-oliveira-mibn6LLm9kA-unsplash

Herken je jezelf in onderstaande situaties?

Je bent alleen gevallen en je ex-partner deed normaal het huishouden waardoor je nu niet op tijd je kledij wast. Met het gevolg dat je extra kleren koopt in plaats van te wassen.

Je laat je post opstapelen omdat je partner al de betalingen deed en soms sta je in de winkel en kan je de rekening niet betalen omdat je rekening in het rood staat. Dit doordat je niet weet welk bedrag er op de rekening staat en hoeveel je uitgeeft.

Je word dagelijks geconfronteerd met je partner en wil dit oplossen door je huis te herschikken. Je weet echter niet hoe hier aan te beginnen want hij of zij hielp je hierbij.

Nu je partner weg is wil je zijn hobby kamer veranderen naar een hobby kamer voor jezelf maar je weet niet goed waar te beginnen.

Je bent absoluut niet de enige die hiermee worstelt. Het is heel normaal dat als we een relatie hebben we elk een taak voor ons nemen die we goed kunnen. Als je met 2 bent kan je ook makkelijker beslissingen nemen en overleggen.

Maar het kan anders!

Vriendinnen van mij zijn ook al tegen deze omstandigheden gelopen maar met mijn hulp zijn ze nu een krak in het bijhouden van hun administratie. Ze weten aan wat ze hun geld kunnen uitgeven en aan wat niet. Ze hebben hun huis naar hun budget en gewoonten ingericht. Dit kan ik jou ook leren.

In deze workshop leer ik je hoe je post behandeld en sorteert. Hoe je je administratie op orde moet houden en hoe lang je iets moet bewaren. Ik leer je een overzicht te maken van je budget en daarbij een overzicht van de taken die er moeten gebeuren in een huishouden. Door een overzicht te hebben van al je spullen kan je ook gerichter je kamers invullen naar jouw verlangens en gewoonten.

Vul het aanmeldingsformulier in om
de tips "Hoe beslis ik hoe ik spullen bewaar" te ontvangen
en om je in te schrijven voor deze werksessie