Individuele Werksessie

Wil je graag langer in je woning blijven wonen?

Samen bekijken we tegen welke problemen je aanloopt en zoeken we naar de juiste oplossing.

Ben je van plan om je huis aan te passen naar je wens zonder dat je bang moet zijn om te vallen? Waar je voldoende ziet en waar er voldoende ruimte is om te bewegen? Een huis dat opgeruimd is zonder hindernissen waar je tegenaan loopt? Waar je alles gemakkelijk terug vind en je administratie in orde is? Waar je een overzicht hebt van hoe je dag verloopt? 

Dit moet geen droom blijven maar kan ook werkelijkheid worden! Met deze investering in jezelf zullen je problemen onder handen genomen worden en kan je je droom verwezenlijken.

dan-gold-aJN-jjFLyCU-unsplash
sincerely-media-EtyBBUByPSQ-unsplash

Aanbod

Ik help je bij het aanpassen, opruimen en organiseren van je huis. Daarnaast zorg ik ervoor dat je geen afspraken vergeet en je administratie steeds op orde zit. We maken een budgetoverzicht zodat je weet wat je kan besteden aan jouw droomen. 

Stap 1: Eerste Contact

Via dit formulier kan ik je telefonisch contacteren om een afspraak te maken voor het kennismakingsgesprek

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Ik kom bij jou thuis om kennis te maken met jou en je eventuele partner. Ik luister naar jouw of jullie problemen waar jullie momenteel tegen aanlopen. Samen lopen we een rondje door je huis om de problemen ook met mijn eigen ogen te zien. Aansluitend maak ik een gepersonaliseerde offerte op. Aan de hand van de offerte die 1 maand geldig is neem je de beslissing of je wenst door te gaan naar de volgende stap.

Dit kennismakingsgesprek kost €100,00 (incl.BTW) en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Stap 3: Werksessie

Tijdens het kennismakingsgesprek uit stap 2 leggen we de locatie vast waar we te werk gaan. We overlopen hoe we te werk zullen gaan en gaan vervolgens aan de slag. Met mijn hulp, tips en weetjes gaan we 3 uur aan het werk. Op het einde van de sessie plannen we een nieuwe datum voor een volgende sessie mocht dit nodig zijn.

Het aantal benodigde sessie’s zijn verschillend per persoon en per situatie.

Een werksessie kost €180,00 (incl.BTW) en duurt 3 duren.

Inbegrepen in de sessie:

Niet inbegrepen:

Stap 4: Opvolging

Na enkele weken neem ik opnieuw contact op om de bereikte resultaten samen met jou te evalueren.