Over Mij

Els Lammens - Opruimtrainer

Als opruimtrainer help ik, Els Lammens, 65+’ers om hun huis aan te passen zodat ze langer thuis kunnen wonen.  Zo kunnen ze leven in een aangenaam, veilig huis dat ook meer ruimte bied om te bewegen.

Door mijn jaren ervaring in de zorgsector weet ik als geen ander dat het ouder worden niet alleen komt maar ook problemen met zich mee brengt.  Het gaat allemaal zo goed meer zoals vroeger maar door kleine veranderingen te doen kan het leven zoveel gemakkelijker gaan.  Alleen moeten we de tijd nemen om naar de problemen te kijken en aanpakken.  Ik luister naar de problemen waar je tegen aan loopt en samen gaan we zoeken naar de geschikte oplossing voor jou. 

Ook in mijn eigen leven is het niet altijd even gemakkelijk geweest.  Zo ben ik mijn ouders vroeg verloren.  Had ik een berg aan spullen door veel te verhuizen en als je dan de jongste van gezin bent krijg je ook nog veel spullen die je tijdelijk zelf gebruikt maar met de jaren ook op de zolder gaan.

In mijn opleiding organizer voor particulieren en bedrijven heb ik dan ook geleerd om afscheid te nemen van die spullen.  De verhuizingen in mijn privé maar ook op het werk hebben me doen inzien dat een goede voorbereiding belangrijk is en mijn organiseer talent komt hier ook goed van pas.  Tijdens die opleiding heb ik de knepen voor een gemakkelijke administratie geleerd wat ik direct toegepast heb in de administratie van mijn man die zelfstandige is en mijn eigen bedrijf.  Door de agenda’s van ons gezin met twee tienerkinderen op elkaar af te stemmen weten we perfect wanneer we met zijn allen kunnen genieten van de natuur. 

Maar wat me het gelukkigst maakt is personen zoals jij (een 65+’er) te begeleiden om jouw huis aan te passen.  Zo kan jij genieten van een aangenaam, veilig huis met voldoende ruimte om te bewegen.