Van Alle Ruimten

mathilde-merlin-NRPrJqkEzNk-unsplash
cdc-E9BR0lNMiQE-unsplash

Herken je jezelf in onderstaande situaties?

Je kookt nog voor jezelf maar voor bij het vlees maak je geen saus meer omdat je altijd op een stoel moet staan om aan je sausbinder te kunnen en dus eet je het zo maar het smaakt je niet waardoor je minder gaat eten.

Je zou graag een lenteschoonmaak houden maar ziet het niet meer zitten om alles alleen te doen.

Je laat je afwas staan doet de was niet en laat die rondslingeren omdat je overleden partner het deed en jij niet goed weet hoe je het moet doen en je laat je kinderen het opruimen.

Je zou graag nu je kind toch het huis uit is hun kamer omtoveren tot een kamer waar je je strijkplank en strijkijzer kan laten staan en er een naaikamer van maken zodat je meer ruimte hebt in de living zodat je daar rustig naar muziek kan luisteren maar je weet niet waar te beginnen.

Je bent absoluut niet de enige die hiermee worstelt. Het ouder worden brengt dit met zich mee dat we niet meer zo beweeglijk zijn. Ook de schrik om te vallen heeft ermee te maken. Vroegen toen we gingen werken hadden we ook niet altijd de tijd om op te ruimen of om te sorteren wat we niet meer moeten hebben.

Dit hoeft zo niet te blijven!

Door samen te kijken wat jouw gewoonten zijn en waar je nu tegen aanloopt komen we door enkele eenvoudige aanpassingen aan uw kasten en/of ruimtes tot een ruimte of huis dat aangepast is aan uw behoeften. Samen gaan we uw kasten herschikken zodat het handig is om terug te koken en om jezelf van ene ruimte naar de andere te gaan verplaatsen, ook als je je moet behelpen met een rollator. In je huis zijn de ruimtes aangepast zodat er nog weinig kans is om te vallen en waar je kan genieten van je hobby. Door samen de opruiming te doen van bijvoorbeeld uw garage of zolder weet je ook welke bezittingen je nog hebt en wat je kan weg doen.

Tijdens deze workshop leer ik je tips en weetjes hoe je ervoor kan zorgen dat je een overzicht krijgt van je spullen. Ik leer je hoe je meer plaats kan krijgen en hoe je ondanks je leeftijd toch nog alles kan doen en langer in je huis kan blijven. Je krijgt terug een huis dat gemakkelijk te onderhouden is.

Vul het aanmeldingsformulier in om
de tips "Hoe beslis ik hoe ik spullen bewaar" te ontvangen
en om je in te schrijven voor deze werksessie